Скандал в Беласица: Наказаха вратар, той взе брат си и се махна

0
-
-

Вратарят на мъжкия отбор на ОФК Беласица Благой Стоянов и на юноши младша възраст Живко Стоянов не са вече част от клуба, информира БТА. Всичко това стана след разбора, извършен от старши треньора Иван Златински на мача Германея – Беласица, игран миналата събота. Веднага след като е била дадена думата на футболистите, досегашният вратар на мъжете Благой Стоянов е получил отговор защо не е бил включен в групата за мача срещу Германея (Сапарева баня).

Отговорът на наставника Иван Златински, че на Благой Стоянов е било наложено наказание от страна на ръководството на клуба заради недоброто поведение към прекия му треньор Валери Дагалов.

Това не се харесало на Благой Стоянов и той демонстративно напуснал съблекалнята, вземайки със себе си и по-малкия си брат, досегашен страж на юношите младша възраст Живко Стоянов. Категоричен отговор за това бе даден от ръководството на клуба, откъдето са на мнение, че на никого няма да се молят.

В клуба ще останат само футболисти, които спазват вътрешния правилник на клуба и милеят за авторитета на Беласица. Преди няколко дни напусна и нападателят Тодор Кръстев.

Обстановката в мъжкия отбор на Беласица остава напрегната по отношение на кадровия състав. По неизвестни причини не тренират Милчо Макенджиев и Благой Наков. Любо Танев получи нова контузия по време на мача срещу Германея и се очертава да отсъства дълго време от терена. При облекчен режим се готви капитанът на отбора Владимир Кабранов.

В същото време наставникът на ОФК Елин Пелин – Калоян Стоилов, чийто отбор ще гостува на Беласица в събота, заяви:

„Продължават неволите в нашия отбор. Основните футболисти Илиян Трайков, Максим Иванов, Илко Маринов и Иван Зайков са с трайни контузии, не тренират и няма да вземат участие в съботния двубой на стадиона в Коларово. Очаква се да се завърне на терена от излекувана травма Георги Недялков“.

„Есенният дял от настоящото първенство е много слаб като цяло за нас и причината е, че десет дни преди старта на първенството бяхме уведомени, че ще играем в Трета лига. Със сигурност ще се напрегнем да спечелим нещо като гости срещу Беласица – отбор, който напоследък претърпя доста загуби. Няма накъде вече, след като се изравнихме по точки с Германея (Сапарева баня) и Ботев (Ихтиман)“, допълни той.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]