Сираков пак удари по Домусчиев: Очаквам в предаването на Гала с назидателен тон да обяснява как правилно се правят яйца на очи

0
- -

Ден след като отправи остри думи към Кирил Домусчиев, легендата на Левски Наско Сираков заяви, че стои зад всяко свое изречение и написаното от него не е плод на емоция.

„Няма как да се променям тепърва. Каквото мисля за когото и да е, си го казвам. Всеки си има своите слабости, всеки е допускал грешки, само Домусчиев е перфектен, така ли излиза?“, коментира Сираков пред „Тема Спорт“. Той заяви, че изобщо не се съобразява с това, че Любо Пенев – другият намесен в думите на Домусчиев относно евентуални кандидатури за президент на БФС на конгреса, може да реши да не отговаря.

„Аз отговарям за себе си. Любо може и да махне с ръка и да не коментира. Христо Стоичков също може да реагира по свой си начин. Но аз съм Наско Сираков, имам си начин на живот, имам си свой характер и казвам каквото ми е на устата. Вижте, проблемът не е за това, че някой си играе свои игрички с някой друг. Хубаво е хората да имат някакво усещане, говоря конкретно за Домусчиев. Той винаги е последна инстанция по всякакви въпроси. Не бях виждал човек, който има претенции, че разбира от всичко. Очаквам някоя сутрин да се яви в предаването на Гала и с назидателен тон да започне да обяснява как правилно се правят яйца на очи и всяка българска домакиня вече трябва да му благодари за това откритие и за истинската рецепта, все едно досега са готвили яйца на очи грешно“, обясни Наско Сираков.

„И въпреки всичко вероятно доста хора биха изгледали показното готвене. Но да ми говори за футбол и кой какво бил направил?! Е, недейте, всичко си има граници“, каза още Сираков.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]