„Син“ талант мечтае да играе с Левски в Шампионска лига

0

17-годишният нападател Станислав Иванов заяви, че мечтата му е да играе с Лев­ски в Шампионската лига.

[sociallocker id=5830]

„След като направих дебюта си за тима преди година (б.р. – за първенството срещу Монтана 0:0), пред мен има повече възможности за изява. Ще излъжа, ако кажа, че не съм очаквал на 17 години да съм част от първия отбор. Нали затова тренирам. Амбициран съм да се докажа. Разликата между юношеския футбол и мъжете е голяма. Опитвам се да я преодолея. Пожелавам си с Левски да играя в Шампион­ската лига. Да успея да се на­ложа в първия тим и да се представям на ниво“, каза Иванов пред Bulgaria On Air.

„Ис­кам да виждам трибуните на Терена“ пълни. Но това зави­си и от нашето представяне. Ако ние играем добре и по­беждаваме – стадионът ще е пълен. Искам да кажа на фено­вете да са единни и да идват да ни подкрепят и в трудни, и в хубави моменти“.

Учени­кът разкри и какво прави, ко­гато е почивка. „Отделям внимание на семейството си, защото нямам много свобод­но време. Ходя и на училище -все пак трябва да си взимам изпитите“, каза той.

Стани­слав сподели, че харесва Бар­селона и Манчестър Юнайтед, а любимите му футбо­листи са Луис Суарес и Робин ван Перси.

Източник: „Тема спорт“

Снимка: segabg.com

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

[/sociallocker]