„Синя“ България в траур: Отиде си попът, водил траурното шествие на ЦСКА

0
-
-

Един от най-отявлените левскари – Николай Нинов, почина внезапно. Тубата стана особено известен като попа, водил траурното шествие, с което „сините“ фенове символично погребаха автентичното ЦСКА. Ето какво написаха от НКП на Левски на официалния си сайт:

Уважаеми левскари,

с огромно прискърбие и мъка ви съобщаваме, че една от най-емблематичните и колоритни личности в Сектор Б – Николай Нинов-Тубата, си отиде от този свят.

Думите са твърде бедни и ограничени, за да опишат болката, която изпитваме от загубата на един изключително достоен човек, на един верен приятел, на един истински и отдаден левскар!

Тубата е легенда на Сектор Б. Левскар, който се е доказвал толкова много години, толкова много пъти…!

Той живееше с Левски!

Принципен, отдаден, непримирим, винаги готов да помага, пълен с идеи. И винаги с мисъл за любимия клуб. Тубата бе пример за малки и големи левскари – със своя плам, хъс, със стотиците истории, които винаги бе готов да разкаже, с поуките, които умееше да прави и да дава.

За всички, които имаха удоволствието да познават Николай Нинов, загубата наистина е непрежалима!

Светла му памет! ЗАВИНАГИ ЕДИН ОТ НАС!

Kotasport.com поднася своите съболезнования към близките и роднините на Николай Нинов.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]