„Сините“ все още без потвърждение за контролите в Малта

0

Левски все още не е получил потвърждение за контролите, които ще изиграе по време на зимната си подготовка, пише „Тема спорт“. За първи път сините ще проведат лагер в Малта и се оказа, че намирането на класни съперници не е никак лесна задача.

„Чакаме потвърждение от организаторите за контролите на лагера. Да се готвим в Малта, е решение на нашия италиански екип, който преди това се запозна на място с условията в Кипър, Турция и Малта. В крайна сметка избраха последния вариант“, заявиха от ръководството на Левски.

Сините се събират за първа тренировка през 2018 година на 6 януари. Три дни по-късно те се отправят към Малma. В тази страна те ще останат 4 седмици. Един от спарингите на столичани би трябвало да е срещу малтийския шампион Хибърниънс. Евентуален противник е и арменският Пюник – пети в местното първенство. Левски може да премери сили и срещу втородивизионния руски Оренбург. Този тим се бори за промоция – на втора позиция е, а в него играе бившият футболист на Славия и националния ни тим Благой Георгиев. Левски би трябвало да срещне и дублиращия отбор на Байерн Мюнхен. Част от него е по-малкият брат на Марио Гьотце – Феликс. В треньорския щаб на баварците пък е братът на Бастиан Швайнщайгер – Тобиас.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]