Сериозна чистка в ПСЖ – вижте кои звезди си тръгват

0
-
-

Бъдещето на Анхел Ди Мария, Хавиер Пасторе, Лукас Моура, Хатем Бен Арфа и Юлиан Дракслер на „Парк де Пренс“ съвсем не е сигурно. Това може да бъде заключението на френските медии, след последното изказване на спортния директор на Пари Сен Жермен – Антеро Енрике.

„Ди Мария е невероятен футболист. Неговото бъдеще обаче не зависи само от ПСЖ. Той иска да играе редовно, а това не може да му бъде гарантирано от Унай Емери. Не е изключено да го продадем.

Пасторе има дълга история с клуба. Той е един от най-важните футболисти. Неговото бъдеще обаче също не изглежда ясно. Ако получим изгодна оферта за него, сме склонни да го продадем.

С Моура не сме говорили за евентуално негово напускане. Не ме е питал за подобно нещо. Много скоро ще стигнем до решение и с Бен Арфа.

Трябва да влезем във финансовата рамка, за да изпълним условията за финансов феърплей на УЕФА. За това не може да изключим нито един изходящ трансфер“, каза Енрике.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]