Сензационно: Трети се набърква в битката Боби Михайлов – Любо Пенев за президент на БФС (ВИДЕО)

0

Вицепрезидентът на БФС Атанас Фурнаджиев анонсира в предаването ,,Спорт в обектива” сериозни наказания за съдиите, които допускат грешки по българските терени. Един от силните хора във футболната централа определи като неадекватни санкциите за сгрешилите рефери до тук, като част от грешките според него са били напълно тенденциозни. Фурнаджиев обяви, че очаква на предстоящия конгрес на БФС да се появи трети и четвърти човек за поста.

„2017 година беше една бурна и успешна година, изпълнена с доста емоции, с добри и слаби мачове на националния отбор. Има с какво да се похвалим.

Формата на първенството е успешнa и ще я запазим за в бъдеще. Интригата определено е по-голяма и ще бъде между повече от два отбора.

Петър Хубчев успя да изгради колектив, който липсваше на отбора. Сега момчетата се чувстват сигурни.

Слаби отбори в Европа вече няма. Виждате една Италия бе отстранена от Швеция и сега няма да участва на Световното. Задача пред Петър Хубчев е да класира националния отбор за голям форум.

Очаквам и друг кандидат за Конгреса. Ние можем да кажем какво сме направили до мoмeнта и да поискаме нов мандат, за да можем да наградим постигнатото до момента.

Клубовете получиха сериозна сума от участието на Лудогорец в евротурните и парите вече за разпределени.“

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]