Сензационно! Сираков съветва Спас Русев да разкара Роси, босът привиква треньора на килимчето

1

Треньорът на Левски Делио Роси ще бъде привикан днес по обед от Спас Русев. Собственикът на „сините“ е разочарован от играта на тима при издънката с Берое – 0:0 у дома. За капак столичани изглеждаха като гости на своя стадион и създадоха само едно чисто положение. В същото време Божидар Митрев на два пъти закова топката на голлиния. През втората част домакините бяха и с човек повече заради втори жълт картон на Педро Еуженио, но играта им в атака продължи да бъде беззъба. Русев ще иска именно за това обяснение от Роси, твърди „Меридиан мач“. Тимът хвърли доста средства за селекция, особено в нападение, но резултат не се вижда, ако не броим срещата със Септември, който обаче е от втората част на таблицата. Срещу отборите от първата шестица Левски продължава да е ялов. Би Ботев с автогол, а с Берое – 0:0. Според запознати Спас Русев вече е и близо до идеята да се раздели с Делио, макар наскоро да заяви обратното – Имам му пълно доверие и треньорска смята не се обмисля. Сега италианецът ще получи ултиматум – или променяш нещата, или си тръгваш.

„Меридиан Мач“ научи, че още по време на мача с Ботев Наско Сираков е посъветвал Русев да се раздели с Роси „За какво ти е треньор, който не знае как се атакува? Виж му статистиката – има само два сезона с положителна голова разлика“, обявил Сираков, който гледа срещата заедно със Спас Русев.

Голмайстор номер 1 на „сините“ за всички времена не спести критиките си и в събота. „Не съм изненадан от резултата. Престъпление е отбор като Левски да има едно голово положение“, отсече Сираков пред БНТ.

0 0 votes
Article Rating
1 Comment
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Тониньо
Тониньо
6 години по-рано

Наско връщай се на “ Г. Аспарухов “ !