Сектор Г: Цирк „Делиормански“ ще акостира в нашия Храм, да пока­жем ар­мейското гостоприемство

0

Фен клубът на ЦСКА „Сек­тор Г“ публикува колаж и призив към привържениците за гостоприемно посрещане на Лудогорец на „Армията“.

„След по-малко от две сед­мици цирк „Делиормански“ ще акостира в нашия Храм. Като любезни домакини ви приканваме да дойдете на „Армията“ и заедно да пока­жем на нашите „скъпи“ гости колко силно може да бъде ар­мейското гостоприемство.

А ако въпреки това все още се чудите, можем да ви дадем и още 1914+34 причи­ни, поради които трябва да сме на стадиона на 1 април от 20 часа“, написаха от „Сектор Г“.

Точно преди седмица фен клубът публикува и друго съобщение във връзка с мача с Лудогорец, когато написа: „Своеобразният Рубикон, стоящ пред обединената армейска общност, ще бъде прекрачен окончателно с мощния рев на многохиляд­ната червена армия, която ще посрещне разградското зелено броени часове след за­ветния за всички ни търг (б.р. – на 30 март).

Да покажем на всички вра­гове кои сме ние и какво точно очаква всеки един, по­сегнал на любовта ни. Това не е просто битка на фут­болния терен, а сблъсък на две коренно различни идео­логии – нашата и тази на бе­лите якички и техните гос­подари, опитващи се да ни унищожат години наред. Ние от фен клуб „Сектор Г“ ще бъдем максимално под­готвени за мача. А за всички в сектор В ще има и специал­на изненада.

Каквито и планове да имате за първия ден от април – отменяйте ги, в Борисовата градина ще ври и кипи. Бъди един от нас!“

Източник: „Тема спорт“

Снимка: novsport.com

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК