Сектор „Г“ рипна срещу БФС, готви протест

0
-
-

Един от най-големите фен клубове на ЦСКА-София – „Сектор Г“, изрази недоумение и възмущение от факта, че „червените“ ще приемат Черно море във втория пролетен кръг на „Армията“ в петък, пише „Меридиан мач“. Според програмата тимът на Стамен Белчев е домакин на варненци на 23 февруари (петък), с което ще бъде даден старт на XXII кръг на Първа лига.

Проблем с костица тормози титуляр на ЦСКА, изолираха вратар

„Червените“ фенове обаче се канят да протестират срещу решението на БФС, което на практика обрича отбора да играе пред много малко публика. Те ще изразят протеста си с плакати и транспаранти срещу футболния съюз.

В Украйна потвърдиха: Динамо (Киев) иска Десподов!

Заради делничния ден първата домакинска среща от пролетния дял не може да бъде посетена от привържениците от провинцията. Въпреки че мачът е с начален час 17,30, той също е неудобен за много хора, които по това време още са на работа или пък няма да имат време да стигнат до стадиона в Борисовата градина.

Омазаха с торта рожденика в ЦСКА (ВИДЕО)

До момента ЦСКА-София игра два пъти в петък мачове за първенството, но те бяха през август и септември, когато срещите започваха с 20,00 часа. Отборът на Белчев победи Септември като символичен гост с 1:0, а след това на „Армията“ се наложи и над Дунав с 3:0. И на двата мача имаше по-малко от 1500 зрители по трибуните.

ЦСКА и Трабзон сближиха позициите, Чорбаджиийски все по-близо до трансфер

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]