Сексуално тормозената съдийка Теодора: Искаше да ме бие и ч*ка

1
-
-

В петък съдийката Теодора Тодорова обвини шефа на Областния съвет на БФС Ангел Стоянов в сексуален тормоз. Нейният съпруг Свободин Колев разпространи скандални чатове. В тях футболният бос иска секс и голи снимки от 28-годишната съдника. Според показаните чатове се виждат реплики като „Искам да те изнасиля“, „Искам грубо да вляза в теб“, „Хубаво дупе, ще го изчукам“, „Искам да си ми като робиня“. Ексклузивно за „България Днес“ Теодора Тодорова разкри от първо лице какво точно се е случило.

Теодора, според чатовете вие доста дълго време сте общували с Ангел Стоянов. Защо не го разкрихте още в началото?
– Бях притеснена. Моят съпруг настояваше още от самото начало да го разкрия. Не посмях, защото знаех последствията предвид неговото положение. Нямах и доказателства в началото. Натрупах ги с търпение. Четох по коментарите как аз съм си го търсела и съм се закачала. Да, имаше и такъв момент. Трябваше да го провокирам, за да напише тези неща, които преди беше говорил. Винаги отклонявах темата в чатовете. Исках да мина съдийския курс през февруари. Когато бях по-груба и отблъскваща, той ме заплашваше. Казваше как съм била стара за съдия. Това ми подсказваше, че ако не правя това, което иска, няма как да мина курса.

– Кога бяха неговите първи атаки към вас?
– Познаваме се от декември 2015-а. Тогава решихме да правим футболен клуб за момичета. Подходи с голямо недоверие. Не ни познаваше, защото със съпруга ми не сме от Лом, а от София. Имаше един израз, казан от Стоянов. Мъжът ми сподели, че този човек ме харесва и в един момент щял да почне да ме сваля. Разпитваше ме с какво се занимавам и изведнъж каза – „Интересна си като личност, може да се измисли нещо с теб“. След това последваха много скандали с отборите на нашия клуб до септември миналата година. Други хора ни посъветваха да си оправим отношенията. Поканих го на кафе. Казах му да заровим томахавката и да работим за футбола. В един момент той тръгна да ми пише по чата: „Как си, какво правиш. Искаш ли да пием кафе“. Не разбирам от намеци и се съгласих. На едно такова „кафе“ каза как щял да има работа в Лом. Покани ме да хапнем, за да обсъдим футбола и децата. Видяхме се и ме заведе на обяд в Козлодуй. Призна си, че има сексуално влечение към мен, как иска да има неангажираща връзка, защото и аз съм семейна. Бях шокирана. Нямаше как да го отрежа с думите – „Абе ти луд ли си, пенсионер такъв“. Знаех какво ще последва. Споделих всичко със съпруга ми. Той каза – или го дъниш, или продължаваш, за да видиш докъде ще стигне. Затова го изчаках.

– Неговите намерения са много сериозни. Дори се споменава забременяване, изнасилване, сексуална робиня.
– Нарочно го питах – ако го направим, дали иска да пия хапчета, за да го провокирам и да ми напише какво иска. Пишеше как иска да ме бие и да ме чука, да ме изнасили. Веднъж трябваше да ходя служебно при него в Монтана. Той не спря да ми прави намеци. Каза: „Ами ако те изчукам в кабинета?“. Има доста чатове. Някои ги пазя за по-натам.

– Тези чатове на теория биха могли да бъдат фалшифицирани. Имате ли аудиозапис на негови думи или някой свидетел?
– Почти целият ми отбор девойки са били свидетели на наши разговори по телефона. Виждали са как ми е писал. В някои чатове ми искаше голи снимки. Веднъж обещах, че ще пратя. После си изключих интернета. Той се ядоса. Писа как мразел селски номера и да му забравя телефона. На следващия ден отидох при него. Включих телефона, за да го запиша. Питах го защо се държи така. Той ми каза как „като говориш нещо, трябва да го изпълняваш“. На записа се чува как иска да ме целуне. Имам друг запис, в който се казва как от тези пет момичета от съдийския курс само аз съм щяла да премина. Добавя как щял да ме бута напред, доколкото може. На друг запис казва как бил гадняр и ако не си изпълнявам задълженията, щял да ме махне.

– Имало ли е случаи, когато да ви е опипвал или целувал?
– Има случай да иска целувка. Това беше на обяда в Козлодуй. На връщане обясняваше, че винаги му било интересно как се целува човек с пиърсинг на езика. Аз имам такъв. Питаше ме – съгласна ли си да пробваме. Видимо проявих притеснение. Той започна да ме убеждава как от една целувка нищо нямало да стане, как по филмите се целували актьорите, без да имат нищо общо. Дръпнах се агресивно. Беше в началото и той беше малко притеснен да бъде толкова директен. Това с времето мина. Започна директно да напада с действия или бездействия.

– Кога преля чашата?
– В края на февруари бяхме на турнир в Благоевград. Тогава искаше да си пишем. Търсеше голи снимки. Бях напрегната заради отбора девойки. Отрязах го много грубо. Казах му, че няма да ме принуждава. Исках само служебно отношение. Когато продължих да ходя на тренировките на съдиите, се държеше сякаш все едно не съществувам. Забрани ми да отида на закриването на спортната година. През цялото време моят мъж казваше го разкрия. Дори имаше скандали у дома. На 2 август занесох на Стоянов документ от съда, че вече не съм в Управителния съвет на нашия футболен клуб, за да ме пусне и да дебютирам като съдия. Дори не го погледна. Обърна се и каза – така съм решил. Преценили сме го, не искам жена съдийка. Това преля чашата.

Ангел Стоянов отрича всичко. Дори каза, че бил много засегнат, защото дъщеря му прочела чатовете. Вие какво бихте казали на момичето и на неговата съпруга?
Имали сме приятелски период със Стоянов. Споделяли сме си чисто човешки неща. Случайно завързах приятелство с дъщеря му. Не знаех, че са роднини. След разкритията й писах. Тя ми е казвала, че много си
приличаме с нея. Две години е по-малка от мен. Извиних се на момичето, че замесена, защото на снимката в чатовете той е с нея.

Съжалявате ли, че прекалено много сте толерирали подобни атаки?
Имаше много унижение. Бях съсипана. Беше ме опознал и знаеше как да ме нарани. Буташе мои колеги съдии, които бяха с по-лоши резултати от мен на изпита. Неговата арогантност ми действаше много на психиката.

Очаквате ли да има действие от страна на БФС?
Очаквам. Самият футболен съюз не е виновен, че някой е злоупотребил. А е получил доверие. Секретарят на аматьорската футболна лига Александър Шатровски получи първите чатове. Други хора също са получавали информация и са запознати за тези сексуални атаки. Предупредиха ме как имал много голям гръб и как щял да се измъкне.

Ще съдите ли Ангел Стоянов и ще уведомите ли полицията?
Няма за какво да се обръщам към полицията, подготвяме жалба до прокуратурата и Борислав Михайлов. Трудно е да се опише и разкаже всичко. Чудя се дали да заведа дело, или да го изчакам него. Ще обсъдим със съпруга ми как да продължим. Не обичам медии и внимание. Исках, ако някой ден стартирам като съдийка, да не ми казват – Ей оная със сексскандала в Монтана.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

0 0 votes
Article Rating
1 Comment
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Losho nqma
Losho nqma
6 години по-рано

Shto pak da ne ti tegli edna patka. Hubavka si pak i kato gledam sama si si go prosila