Сексбомба подсили Берое

0

Волейболистка на ЦСКА подсилва женския отбор на Берое (Стара Загора) за пролетния полусезон в женско първенство на България. Към новака в шампионата се присъединява Неапола Матеева, като договорът между двете страни вече е факт.

Израсла в школата на „червените“, Наeпола Матеева е девическа националка и шампионка с тима на девойките старша възраст на столичанки.

20-годишната състезателка е дъщеря на многократната медалистка в скока на височина Венелина Венева. Висока е 186 см. и ще играе на поста посрещач.

Подобно на своята майка, в детските си години волейболистката също участва в скока на височина, като дори печели медали от национални шампионати. Избира обаче да се развива във волейболното поприще. Има и предложения за изяви като модел. В свои интервюта спортистката разказва, че волейболът е нейният спорт, традиционен за семейството.

Баба й е била капитан на националния отбор и една от най-добрите волейболистки на България в миналото. Баща й е двукратен шампион на България с юношеските отбори на Левски-Спартак (София), лекоатлет и колоездач. Дядото в близкото минало е състезател и треньор по колоездене.

„Чувствам се щастлива, когато играя и виждам перспективата си във волейбола“, признава новото попълнение на „Берое“.

„Заредена съм с много амбиция да се докажа, няма непобедими тимове. При жените всичко е възможно във волейбола, очаквам скоро победи и резултати с тима от Стара Загора. Благодарна съм на семейството ми, Страхил Балов и Васил Аргиров, както и на моя мениджър Константин Тюфекчиев“, коментира за клубния сайт чаровната състезателка.