Сделка или не?

0

Ще има ли сделка между Нефтохимик и Локомотив Бургас? Това е въпросът, който вълнува феновете на футбола в Бургас в последните дни.

Последните събития около двата клуба говорят, че позициите на страните се отдалечават. Ръководството на Нефтохиик е с категорична позиция, научи KotaSport.com. Договорът трябва да е с компанията „Съдърланд“, която може да стане спонсор на клуба. Школите на двата клуба се обединяват, а Тодор Георгиев – Барбата влиза в Съвета на директорите.

За Костадин Джамбазов е отредена ролята на треньор в Детско – юношеската школа. Това е било разисквано на извънредно заседание, което е протекло на висок тон. То се е провело вчера в офисите на спортен комплекс „Изгрев.“ На него са присъствали по-голямата част от Съвета на директорите на Нефтохимик, както и Георгиев и Джамбазов. Имало е и разговори на висок тон.

На този етап Джамбазов е категоричен, че няма да приеме тази оферта е ще влезе в клуба само като спортен директор. Тодор Георгиев пък иска много по-сериозни управленчески пълномощия. Това обаче не е прието от Съвета на директорите на ПФК Нефтохомик.

Така сделка на този етап няма и не е ясно дали въобще ще има. Преговорите ще продължат и през следващата седмица.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК