Свети Никола с трансферен удар

0

Малко преди края на сезона, СФК Свети Никола осъществи трансферен удар. В случая обаче не става въпрос за футболист, а за привличане на треньор. В школата на „светиите” работа започва Йоско Йосков. Един от най-кадърните бургаски треньори ще тренира най-малките таланти в школата. Специалистът вече е запретнал ръкави и набира деца, родени от 2006 до 2010 година. Заниманията започват от 1 август, на СЦ „Славейков”.

Йоско Йосков е бивш юношески национал. Като треньор винаги се е занимавал с деца. Той е минал през школите на Черноморец, Нефтохимик и Звездичка. В зелената „школа” той води младшата и старшата възраст, които по това време бяха гръбнака на мъжкия отбор, който се подвизаваше в областните групи.

„Изключително съм доволен, че се разбрахме с доказан в работата с децата като Йоско Йосков. Със сигурност децата има много какво да научат от него. Той ще води заниманията в един от най-големите бургаски квартали – „Славейков”. Там от известно време нямахме тренировки. Децата от „Славейков” и „Изгрев”, които тренират в нашата школа, трябваше да пътуват до „Меден рудник”. Някои от по-малките не винаги можеха да го правят, тъй като родителите им са ангажирани. Сега вече това няма да се налага”, коментира за KotaSport.com председателят на УС на „светиите” Павлин Ковачев.

Всеки, който изявява желание да запише детето си в школата, може да се свърже с Йоско Йосков. Телефон за контакт: 0897/886179.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК