Свети Никола отстъпи на Равда (СНИМКИ)

0

СФК Свети Никола загуби от Равда в мач от „А“ Областна футболна група. „Светиите“ отстъпиха като гости с 0:1. Те имаха куп положения пред противниковата врата, от които обаче не успяха да се възползват. Домакините пък стигнаха до победното попадение в 67-ата минута.

„Загубихме от един сплотен отбор, който следеше отблизо нашата безидейна игра. От никаква ситуация получихме гол. Днес изневериха някои единици, на които разчитаме. Няма как да наблягаме на индивидуални изпълнения и да очакваме да спечелим. Все пак видях в игра две от хлапета на нашата школа – Димитър Пейчев и Ростислав Малинов, които се представиха определено по-добре от някои батковци. Другите юноши, които останаха извън игра – Тони Авелов и Теодор Кюмюрджиев, ще имат шанс в следващите мачове, защото имат данни да играят в тази група. Честито на победителите и на тяхното ръководство, с което сме в много добри отношения. Искам да отбележа и отличното съдийство на Ахмед Ахмед и неговите помощници“, коментира за KotaSport.com наставникът на бургазлии Павлин Ковачев.

Състав на Свети Никола: Здр. Недялков, Г. Захариев, Л. Стефанов, М. Загорски, К. Станчев, Ст. Димитров, Н. Марев, Кр. Димитров, Г. Иванов, М. Митрев, Ил. Бодуров

Резерви: Хр. Иванов, К. Николов, Д. Пейчев, Р. Малинов, Т. Авелов, Т. Кюмюрджиев

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК