Само 4-ри хандбални срещи през уикенда

0

Два мача в мъжкото първенство и две срещи от основната фаза при жените ще се изиграят в събота и неделя. Лидерът в хандбалния шампионат „Локомотив” (Варна) вече изигра своя мач от програмата на предстоящия 14-и кръг срещу „Пирин” (Гоце Делчев) и спечели с 39:21.   „ Железничарите” продължават своята победна серия от 37 мача без загуба и убедително заемат първото място в подреждането с пълен точков актив.  „Локомотив” ( Горна Оряховица) приема в събота от 14:00 часа „ Спартак” ( Варна), а в неделя отново от два следобед играят       „ Добруджа” и „ Чардафон”, като срещата ще е в Камчия. Двубоят „ Осъм” и „Фрегата” беше отложен за 18 март, а НСА почива.

При дамите по програма е 2-ия кръг от Финалната основна схема. В неделя от 15:00 в Свиленград  домакините приемат  „Бъки”, а в 17:00 във Велико Търново  започва „Етър 64” – „Шумен 98” .

Габровската зала „Орловец” пък е домакин на квалификациите за Купа България за юноши и девойки до 14 години. Мачовете ще се изиграят в събота, неделя и понеделник.