Само в KS: Перлата на Левски с колосална заплата, взел и сериозна сума за подписа си

0

Собственикът на Левски Спас Русев най-накрая развърза кесията. Последното ново попълнение в Левски е счупило всякакви тавани на заплатите в Левски. KotaSport.com научи, че Жорди Гомес ще се подписва срещу колосалните за Левски 25 хиляди евро на месец или иначе казано – срещу 50 бона в родна валута. Освен това, испанският офанзивен халф е прибрал и 200 хиляди евро, за да подпише със столичния гранд.

Според хора от „Герена“ Спас Русев вече е осъзнал отговорността да ръководи клуб като Левски. Той вече се отнасял много по-отговорно към задълженията си към „сините“ и  започнал с по-сериозните вложения. За това говори именно трансферът на Гомес, както и на румънеца Нелуц Рошу. За последния бе платена трансферна сума, като според различни информации става въпрос за между 100 и 200 хиляди евро. Русев присъства и на първия мач между Левски и Сутиеска, спечелен от българите с 3:1. Бизнесменът е бил убеден, че няма как да изгради силен отбор единствено със свободни агенти.

Както вече стана ясно, лично Спас Русев е водил преговорите за привличането на юношата на Барселона Жорди Гомес. Очаква се през следващите трансферни прозорци да бъдат привличани още футболисти от ранга на Гомес. Русев си е дал ясна сметка, че с едно влизане в групите на Шампионска лига или пробив в Лига Европа ще бъдат избити разходите по привличането на класни играчи. На „Герена“ пък са убедени, че новото отношение на собственика си, Левски го чакат доста по-светло бъдеще.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК