Ръгби клуб „Бургас“ организира дискусия

0

Ръгби клуб „Ботев“ – Бургас организира Дискусия преди началото на сезона, която ще се проведе на Спортен център „Изгрев“. На нея ще присъстват състезатели от всички групи на клуба: мъже, жени, юноши и деца. Срещата ще бъде от 15:00ч. идната събота и всеки от нашите партньори е добре дошъл!
Официашните тренировки ще бъдат отново в три дни от седмицата:
Вторник и Четвъртък от 20:00ч в Спортния комплекс в Славейков, а през един от дните в уикенда ще се тренира на базата в кв. Ветрен от 11:00ч.
Клубът приветства всеки, който желае да се докосне до така непознатия все още за града и страната ни спорт! Няма ограничение в пола и възрастта – напомняме, че “ Ботев“ единствен поддържа всички възрасти, както и женски отбор!
През паузата клубът не намали работните обороти, а точно обратното – посещаваха се експлозивните тренировки в местна зала по кросфит в три дни от седмицата! Това ще продължи и след започване на занятията с топка, но в по-облекчен режим.
Ръгби клуб „Ботев“ – Бургас е най-младият клуб в страната и все още не е намерил своя генерален спонсор.
Всички от Ръководството работим за благото и развитието на местния спорт, развитието на национално ниво и изграждане на характера на всеки състезател!