Румен Димов: Ще опитаме да наложим нашия стил

0

Созопол приема Локомотив (София) в мач от XII кръг на Втора професионална лига. Двубоят е утре (4 ноември), от 14:30 ч., на стадион „Арена Созопол“.

„Очаква ни двубой срещу отбор с много сериозно име в българския футбол, който има изключително големи традиции в родния шампионат. Името на съперника говори достатъчно за него. Предстои ни много труден мач. Ние, като отбор в челото на класирането, ще се опитаме да наложим нашия стил на игра. Ще опитаме ние да сме водещият тим и този, който иска повече победата. Желанието ни е да зарадваме любителите на футбола в Созопол“, заяви наставникът на Созопол Румен Димов. Той коментира и възможността „небесносините“ да оглавят еднолично класирането на втория ни ешелон, след изиграването на срещите от кръга.

„За пореден път ще кажа, че в момента класирането не ни интересува. Интересуват ни точките, които събираме. В края на шампионата ще видим кое място сме заслужили. Колкото повече точки имаме – толкова по-добре за нас“, допълни за KotaSport.com Димов.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК