В Созопол притеснени от съдийското назначение за мача с Ботев (Вр)

0
-
-

Созопол приема Ботев (Враца)в мач от XIV кръг на Втора професионална лига. Двубоят е утре (26 ноември), от 14:30 ч. на стадион „Арена Созопол”.

„Очаква ни труден двубой срещу сериозен съперник. Промяната в треньорския им щаб също ще даде положителен импулс в играта на нашия съперник. И познавайки качествата на треньора им, ще ни очаква още по-труден мач, тъй като той е добър мотиватор. Той е и добре запознат с нашия отбор, от битките ни през миналата година с Локомотив (ГО). Ние се готвим за победа. Излизаме на „Арена Созопол” и единствената ни цел е да се забавляваме, да забавляваме публиката и естествено, ако имаме късмет, да победим”, коментира за KotaSport.com наставникът на Созопол Румен Димов. Той изрази учудване за съдийското назначение за двубоя с Ботев (Вр).

„Изпитваме известно притеснение от назначението на съдийската тройка. Това се споделя и от нашите фенове, които също изразиха своето учудване. Знаеше се за промяната на треньорския пост в Ботев (Вр) и, че новият наставник е от Велико Търново. Три дена след това се назначават съдии от Велико Търново. Съмненията остават. Знаем в каква държава живеем и как се нарушават етичните права. Нормално е треньорът да иска да стартира с положителен резултат и лично мен това назначение леко ме притеснява. Съдията може да свири перфектно, но съмненията преди двубоя остават. Искам да попитам, свършиха ли се футболните рефери от други краища на България, та ни назначиха от Велико Търново? Съмненията ги има, което нагнетява предварително обстановката.”, заяви „небесносиният” треньор.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК