Румен Димов: Подготвени сме за Оборище, отиваме без страх

0
-
-

Созопол гостува на Оборище (Панагюрище) в мач от от XXIII кръг на Втора професионална лига. Двубоят е утре (7 април), от 17:00 ч. „Небесносините“ потеглиха за срещата днес, с група от 19 футболисти.

„Предстои ни доста труден двубой. Имахме вече един такъв – гостуването на Банско, който двубой бе от жизнено важно значение за нашия съперник. Там успяхме да спечелим. Сега ни предстои следващ такъв – срещу отбор, за който това е може би мачът на сезона. Добре сме запознати с класирането и, ако нашият съперник загуби, става доста трудно за тях. Така че сме наясно, че ще играят само за трите точки. Но ние отиваме без страх и без емоция, за да изиграем такъв мач, какъвто искаме. Подготвени сме за тази среща и се надявам да зарадваме феновете на стадиона с добър футбол“, коментира за KotaSport.com наставникът на Созопол Румен Димов.

Групата на Созопол за мача с Оборище: М. Теменлиев, Св. Нотев, Анг. Делчев, М. Сечков, Д. Андреев, Ив. Янчев, Ст. Мантаров, Л. Илиев, Ст. Митев, Д. Хаджиев, Як. Идризов, М. Радев, Кр. Пешов, М. Мустафа, Ст. Баев, Д. Христов, Г. Петров, М. Георгиев, Кр. Тафраджийски

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК