Румен Димов: Очаква ни драматичен мач, винаги играем за нашите фенове

0

Созопол посреща Ботев (Гълъбово) в мач от последния кръг на Втора професионална лига. „Небесносините” все още имат шанс за бараж за влизане в Първа лига, който минава през задължителна победа и загуба на Витоша (Бистрица) от ЦСКА 2. Двубоят на „Арена Созопол” е с начало 17:30 ч.

„Очаква ни твърде интересен и може би драматичен мач. Гостите ще се борят за своето спасение и се нуждаят от победа. Така че ни очаква много сериозен сблъсък, който се надявам да бъде доста интересен за публиката. Убеден съм, че емоцията ще бъде голяма. Това ще доведе и до повече публика. Това и последен мач от първенството, който ще бъде у дома. Надявам се да направим добро представяне и да зарадваме нашите фенове с победа.

Интересен факт е, че това е третата ни година в професиналния футбол. Първата година завършихме шести, с 46 точки. Миналата година бяхме четвърти, с 49 точки. Тази година, до момента, сме отново четвърти, с 47 точки. Ако успеем да спечелим 50 точки, това означава, че ще продължим да спазваме градацията, която винаги правим от създаването на клуба. Това говори за постоянство. Класирането като класиране не ни интересува чак толкова много. Важното е, че представянето е добро, увеличаваме броя на точките, увеличаваме интереса към нашия отбор. А ние винаги играем за публиката на „небесносините””, коментира за KotaSport.com наставникът на Созопол Румен Димов.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК