Румен Димов: На прав път сме, борбата за първото място не ни интересува

0

Созопол постигна първа победа през пролетния дял от шампионата във Втора лига. „Небесносините“ се наложиха с 2:0 като гости на Банско.

„Изиграхме доста труден двубой, срещу мотивиран съперник с много качествени футболисти. Но ние изиграхме мача много добре, както го бяхме начертали. Момчетата бяха подготвени. Същевременно успяхме във важните моменти да отбележим головете. Първото полувреме поведохме с прекрасен гол на Кристиян Тафраджийски. Още в началото на втората част нанесохме своя удар и така отчаяхме домакините. Всичко, което сме работили по новия начин на игра, с въвеждането на новата система, момчетата се справят все по-добре и по-добре, с всеки един изминал двубой. Смея да твърдя, че сме на прав път и ще вдигаме нивото с всеки следващ мач. „, коментира за KotaSport.com наставникът на Созопол Румен Димов.

„Нашата цел е да си доставяме удоволствие. В момента сме четвърти, на 3 точки от зоната за бараж и на 6 точки от първото място. Но ние не гледаме борбата за първото място или за оцеляване. Не ни интересуват другите отбори. Играем единствено и само да радваме себе си и нашите фенове“, допълни старши треньорът на „небесносините“.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК