Румен Димов: Всяка една загуба ни кара да се поучим, трябва работа

0

Созопол загуби с 1:2 гостуването си на Септември (София). „Небесносините“ не успяха да се завърнат край морето поне с точка, след като допуснаха попадение в 90-ата минута.

„Първото полувреме не успяхме да влезем в мача така, както бяхме предвидили да играем. Има си и обективни, и субективни причини за това. Знаете, че имахме кадрови проблеми. Но момчетата бяха подготвени по най-добрия начин. Знаеха всичко какво трябва да се направи. Но не успяхме да го реализираме на терена. Първото полувреме ни беше трудно в атака. В защита успяхме да се противопоставим добре, въпреки някои пропуски, които имахме в организацията. Допуснахме гол от статично положение. Ние се славим като отбор, който много трудно допуска голове от статични положения, но дойде и този момент. Не успяхме да се противопоставим добре, допуснахме колективна грешка и съперникът поведе.

През втората част излязохме преобразени. Играхме доста агресивно. Имахме моменти, в които да накажем противника и успяхме да реализираме гол. В последната минута миг липса на концентрация ни коства второ попадение и домакините победиха.

В крайна сметка всяка една загуба ни кара да се поучим и да не допускаме в следващия двубой същите грешки. Истината е една – трябва работа и това е основното нещо, което ще правим през седмицата.

Предстои ни регионално дерби. Два добри отбора. Надявам се да зарадваме публиката със зрелищен двубой. Аз съм убеден, че ще бъде такъв. Отново ще имаме проблеми. Ще имаме наказан футболист, имаме и контузени, които няма да вземат участие. Но нека дойде събота, за да видим в какво състояние са всички футболисти и в неделя да излезем с най-боеспособния си състав“, коментира за KotaSport.com наставникът на Созопол Румен Димов.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК