Родители плащат по 20 бона, за да играят децата им в националния

2

Легендата на Левски Ники Илиев, който е кандидат за вицепрезидентския пост в БФС, обяви, че родители плащат големи суми, за да може техните деца да играят в представителните отбори на юношеските национални гарнитури.

„Има една много тъжна вест. Има сериозни сигнали за корупция в детско-юношеския футбол. Подочуват се информации, че има такава в юношеските национални отбори. Между 1000 и 20 000 лева са плащани от родители, за да може техните деца да играят в националния отбор на дадена възраст. Ако това се окаже вярно, това е краят на българския футбол. Ние искаме да възродим този мъртвец – Българският футбол“, коментира бившият защитник на Болоня и Левски.

0 0 votes
Article Rating
2 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Христова
Христова
6 години по-рано

Това никога няма да го докажете!

Val
Val
6 години по-рано

Добро утро! Тази практика не е от днес или вчера! Още преди 10 години когато тренирах футбол си беше така. И точно заради такива татини лигльовци с пари, много талантливи момчета се отказаха и все още се отказват от този спорт без да им е даден реален шанс. Същото е и по клубните школи. А после се чудим защо футбола ни е на това дередже и слушаме как някакви ни обесняват че сме нямали талантливи деца. Пълни глупости!