Решават за оставката на „червен“ шеф в понеделник

0
-
-

Христофор Христов е освободен от поста пресаташе на ЦСКА. Това се е случило преди малко повече от седмица. Той е бил уведомен преди контролата с Берое на „Армията“. Конкретна причина за освобождаването му обаче не е била посочена, като към работата на Христов не е имало забележки, съобщава „Тема спорт“. Постът временно ще се заема от представител на клубния сайт cska.bg. Постоянният пресдиректор ще бъде назначен в рамките на 2 седмици. За поста са коментирани две имена. Едното е на Стоян Петков, който заемаше същата позиция в Литекс, а от миналото лято работи в ЦСКА. Друг вариант е отново да се заложи на по-младото поколение, този път в лицето на Ина Кръстовчева, която работи в cska.bg.

Христофор Христов зае поста на пресдиректор през май 2015 г., като наследи настоящия депутат на БСП и бивш кадър на „Тема Спорт“ Иван Ченчев. Преди това Христов работеше като репортер на проекта ЦСКА ТВ на Милко Георгиев.

Самият Георгиев също може да напусне „Армията“. В момента той заема позицията на административен директор. Георгиев обаче сам е изявил желание да се оттегли. Дали това ще стане факт, ще се разбере в понеделник, когато той ще има среща с отговорни фактори в клуба.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК