Реал стъпи на криво, феновете освиркват „Белия балет“ (ВИДЕО)

0

Втородивизионният Нумансия не се даде на еворпейския клубен шампион Реал Мадрид и си тръгна с престижно равенство 2:2 от „Сантиаго Бернабеу“ в реванша от 1/8-финалите за Купата на краля. Реал се класира за следващата фаза с общ резултат 5:2.

Повече от половината от трибуните на „Сантиаго Бернабеу“ останаха празни. Присъстващите на стадиона обаче не сдържаха гнева си след изравнителния гол на гостите в 82-ата минута и освиркаха сериозно футболистите на любимия си отбор.

Лукас Васкес с глава в 10-ата минута даде аванс на домакините. В 45-ата Гийермо Фернандес изравни след перфектна контра. Отново Васкес върна преднината на Реал в 59-ата минута. В 82-ата минута Гилермо изравни, също с втория си гол в мача. В последната минута пък гостите останаха с човек по-малко, след като втори жълт и съответно червен картон получи Дани Калво.

Снимка: twitter.com/realmadrid

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]