Първо в KS: Тайнствен бразилец се присъедини към Левски

0

Бразилец е започнал подготовка с Левски, научи KotaSport.com. Кариоката се е присъединил към лагера на „сините“ в Малта. Той ще бъде тестван от старши треньора Делио Роси, преди да се вземе решение за бъдещето му.

Спас Русев с лоша контузия, влезе в болница (СНИМКИ)

За момента името на бразилеца се пази в тайна. Ясно е обаче, че той почти сигурно ще впечатли италианския специалист, защото отговаря напълно на искания от него профил. Става въпрос за ляво крило, което играе с десен крак. Както е известно, през есента Роси игра именно с обърнати крила.

Шеф на Левски: Скоро ще разберете кого ще подкрепим

Бразилецът идва като алтернатива на освободения Онгенда. Както вече стана ясно, двукратният шампион на Франция с ПСЖ няма да подпише договор с Левски. Причина за това е, че има травма в коляното, която се е обадила по време на вчерашната тренировка. Направените медицински тестове показват, че Ервен Онгенда се нуждае от сериозно лечение и не е подходяща опция за трансфер.

ОФИЦИАЛНО: Левски привлече бивш нападател на ЦСКА

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]