Първо в KS: Поставиха ултиматум на Николай Митов

1

Старши треньорът на Левски е заложен на дузпата след снощното отпадане от Хайдук. Шефовете на „Герена” се бесни не толкова от самата загуба от хърватите, колкото от безидейната игра, която „сините” показаха.

KotaSport.com научи, че Николай Митов вече е получил ултиматум. Левски задължително трябва да победи Локомотив (Пловдив) в първия си мач от новото първенство на родния футболен елит. Ако това не се случи, то Митов ще трябва да си търси нов отбор. За подобно решение допълнително е натежало и фенското недоволство. Масово привържениците на Левски искат оставката на старши треньора.

Дори и Левски да грабне трите точки от „смърфовете“, обаче бъдещето на Николай Митов остава несигурно. Ясно е, че оттук-нататък ще има постоянно дебнене за „синя“ издънка и още първата може да се окаже фатална за поста му. Единствено серия от победи би поуспокоила малко духовете на „Герена“. При това успехите трябва да бъдат съпроводени и с чувствително подобрение на играта.

Припомняме, че Левски отложи дербито от I кръг на Първа професионална лига с Лудогорец. Целта беше футболистите да бъдат запазени най-вече физически за мача с Хайдук. И това обаче не помогна на „сините”, като срещу тима от Сплит те видимо отстъпиха в това отношение на своя съперник.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

0 0 votes
Article Rating
1 Comment
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Борис Николов
Борис Николов
6 години по-рано

Митов , просто си тръгни.Що за наглец си.Бъди достоен човек.