Първо в KS: Не приеха оставките на „зелени“ легенди, ето кой става изпълнителен директор и Председател на СД на Нефтохимик

0

Две от легендите на Нефтохимик ще останат на работа в клуба, научи ексклузивно KotaSport.com. На продължаващото и към този момент заседание на Съвета на Директорите на дружеството, подадените от тях оставки не са били приети.

За разлика от оставките на Гегата и Трендафилов, тези на Павел Бошнаков (Председател на СД) и Благомир Митрев (изпълнителен директор) са приети. Първият обаче няма да се оттегли от клуба. Той ще остане в ръководството, но като член на СД, а не като негов председател. Както първи KotaSport.com информира, Благомир Митрев е бил непреклонен в решението си да напусне и неговата оставка е била приета. Той повече няма да заема никакъв пост при „шейховете“. Припомняме, че той посочи като мотив за решението си лични причини. Освен това, той има възможност и да започне като треньор в немски клуб.

Овакантените позиции на Председател на СД и изпълнителен директор ще бъдат заемани от един и същ човек. Това е доскорошният административен директор на клуба Николай Тодоров. Така, бившият шеф на „зеления“ фенклуб е новата силна фигура в структурите на тима от „Лазур“.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК