Първо в KS: Малин Орачев хвърли оставка!

2

Старши треньорът на Поморие Малин Орачев е подал своята оставка, научи KotaSport.com. Специалистът е крайно разочарован от резултатите на морския тим през този сезон, което и причината за желанието му да си тръгне. Категоричното решение пък е взел след злополучния мач с Марица, в който воденият от него отбор загуби с 0:1.

Припомняме, че Поморие допусна серия от негативни резултати от началото на настоящата кампания във втория ни ешелон. Отборът е с актив от едва 8 точки, което му отрежда 14-ото място във временното класиране.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

0 0 votes
Article Rating
2 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Фут Фен
Фут Фен
6 години по-рано

Орачев се очерта,като единствен от златното поколение на „Нефтохимик“ с треньорски качества.“Поморие“ играе много грамотен и приятен футбол при него,но много индивидуални слабости в защита,и неумението да си вкарват създадените положения през този сезон,доведе до изоставане в класирането.Смятам,че за финансовите възможности на отбора,шефовете на „Поморие“ няма да могат да намерят по-добър специалист!

Дорчо
Дорчо
6 години по-рано

Време беше! Да се маха той и протежетата му! То от собствени и приятелски синове няма кой да играе! Плъховете първи напускат потъващия кораб! Общината и населението и ще фалира от такива „спецове“. Тъкмо може и да остане някой лев за т.н. Общинска болница. И без това отбора само по документи се води на Поморие!