Първо в Кота спорт! Нефтохимик се обединява с Локомотив Бургас!

1
-
-

Новините около Нефтохимик не спират. След като стана ясно, че отборът няма да участва в Б група и днес играчите бяха освободени да си търсят нови тимове, се разбра, че има нов план. Става въпрос за обединение между зеления тим и Локомотив Бургас.

Шеф в Локото е Костадин Джамбазов, който до скоро бе част от управата на Нефтохимик. Отделно двата клуба имат историческа и кръвна връзка. Освен всичко друго по този начин има шанс „нафтата“ да заиграе още от следващия сезон в Югоизточната В група. Това ще стане ако Локомотив Бургас получи покана за там, което е много вероятно. В противен случай Нефтохимик би трябвало да се върне в Б окръжна футболна група.

Двете ръководства вече са провели предварителни разговори. По този начин ще бъде осигурено и прилично финансиране за третия ешелон. Ще се обединят усилията на спонсора на „шейховете“ Павел Бошнаков и хората, които дават пари за Локомотив Бургас. Двете школи също ще се обединят и работят заедно.

Мачовете във В група ще се играят на стадиона в Българово, който напълно отговаря на изискванията. Ще се налагат основно млади играчи, юноши, които ще се обиграват около ядро от 2-3 по-опитни футболисти, също закърмени със зелената идея. Развитие по казуса ще има в следващите дни.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

0 0 votes
Article Rating
1 Comment
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Гаэар
Гаэар
6 години по-рано

Нищета.филипов да му се развали концесията на кея