Пълен хаос в Локо (Пд) преди Етър (вероятни състави)

0
-
-

Пълен хаос цари в Локомотив Пловдив преди старта на шампионата. Днес черно-белите откриват първенството с гостуване на Етър. Мачът е от 18:45 часа на градския стадион в Ловеч. Както е известно, „Ивайло“ в Търново все още не разполага с осветление.

Наставникът на Локо Воин Войнов пък не може да разчита на голяма част от новите си играчи. Той има да решава сериозни проблеми почти до последния момент, преди тимът да излезе на терена. С картотека бе уреден единствено централният защитник Пламен Николов. Останалите привлечени през лятото за момента не са записани в БФС. Съществува вероятност до двубоя край река Осъм да пристигне жълтата карта на вратаря Мори Диау. Затова освен сенегалеца с френски паспорт, който ще чака до последно, в групата за визитата на болярите попадна и 17-годишният Стефан Дафовски.

Бекът Марк Готие Бадиме не си е извадил разрешително за първи професионален договор и ще се върне до Франция, за да уреди служебните си бележки. Георги Пашов пък е поискал отсрочка за картотеката, тъй като искал за последно да пробва да си намери тим в чужбина. Интересното е, че само преди два дни договорът му с клуба бе официално обявен, но той е напуснал лагера. За капак Войнов няма да може да разчита и на наказания Парвиз Умарбаев.

Снощи смърфовете тренираха на базата край Ловеч – „Салито“.

Източник: „Тема спорт“

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК