ПФК Славия не се продава

1

ПФК Славия няма да бъде продаван. Това обявиха от ръководството на белия клуб. От там уточниха, че на дневен ред никога не е била продажба на целия пакет от акциите или какъвто и да е дял от собствеността на клуба. Дружеството се самоиздържа от години, има солидни приходи и гарантиран бюджет, което го прави едно от най-стабилните в родната Първа лига.
Най-старият български клуб работи от дълги години по своя стратегия, която включва развитие на ДЮШ, инвестиции в спортната база и залагане на свои таланти. Това вече дава своите резултати в положителен план. В момента детско-юношеската школа на софийския клуб е една от най-силните в страната. Треньорите, които работят там са с необходимата квалификация и постоянно увеличават своето ниво на знания с допълнителни курсове и семинари.
Отделно клубът разполага с много сериозни активи под формата на недвижими имоти, което и допълнителна гаранция за неговото безпроблемно функциониране. От ръководството са категорични, че ПФК Славия не се продава, като основните акционери не планират това да стане и в бъдеще.

0 0 votes
Article Rating
1 Comment
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Едуард
Едуард
6 години по-рано

Сега , Славия ли е най стария футболен клуб ?