Премии в Левски при елиминиране на Сутиеска

0
-
-

Левски ще се радва на приличен интерес в мача със Сутиеска. Вчера от касите на „Герена“ разкриха, че хората, които са идвали да си купуват билети, не са никак малко въпреки отпускарския сезон и неатрактивния противник. След като Сектор Б е затворен, лесно може да се предположи, че стадионът в останалата си част ще е почти пълен, което би означавало поне 7-8 хиляди зрители ще подкрепят Левски, пише в-к „Меридиан мач“.

В същото време се разбра, че футболистите ще бъдат стимулирани с допълнителни премии при отстраняване на този съперник.

Титулярен капитан на Левски през сезона пък ще бъде Божидар Митрев. Вратарят носи лентата и в двете контроли в Правец, но ще остане лидер и за през сезона. Той няма да носи лентата само ако отстъпи мястото си на някой от другите вратари и тогава ще бъде заменен от Роман Прохазка.

„За краткото време за подготовка смятам, че отборът до голяма степен е готов. 90% са нови, дори себе си включвам към новите, защото не сме играли заедно с този отбор. Направихме две контроли, надявам се срещу Сутиеска да излезем мотивирани и да направим това, което треньорът иска от нас“, заяви за „Дарик“ новият „син“ капитан.

„Започвам да намирам себе си в игрова обстановка. Надявам се с мачовете да набирам още повече сила. Честно казано наясно сме как ще играе Сутиеска. Те са балкански отбор, очакваме да играят по-затворено срещу нас. Ще разчитат на шансовете си. Но ще е голяма грешка да си мислим, че лесно ще бием. Трябва да дадем максимума от себе си. Това е първи мач, те винаги са сложни. Ако излезем с хъс и характер, ще сме победители.

Надявам се стадионът да е пълен. Всички обичаме тези мачове. Всеки един от нас е изживял луди европейски нощи. Нека феновете да ни подкрепят, защото когато сме едно цяло сме по-силни. Лошата серия е навсякъде в последните години. Това се отразява. Тягостна е обстановката. Усеща се напрежение, но ние сме хората, които трябва да излезем от ситуацията. Не съм очаквам да получа капитанската I лента. Радостен съм. Това е голяма отговорност и чест, дано оправдая доверието“, завърши Митрев.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК