Прекрасната Ивет ще бяга отново на 60 метра през 2018 г.: За мен чашата е винаги наполовина пълна (ВИДЕО)

0

Ивет Лалова даде специално интервю пред NOVA, в което разкрива плановете си за новия лекоатлетически сезон. Най-добрата българска спринтьорка споделя кое е нещото, което продължава да я мотивира за още състезателни емоции на пистата. Лалова коментира също и плановете си да заеме нова роля в развитието на българския спорт.

Каква равносметка си направи Ивет Лалова за сезон 2017-та?

Започнахме с равносметките вече за годината. Година като всяка друга. Трудна, защото спортът не е лесен, защото атлетиката е един от най-трудните спортове. Трудна и тежка, защото наистина полагаш нечовешки усилия, а не винаги резултатът е един и същ или не винаги е това, което ще те удовлетвори, но за мен чашата е винаги наполовина пълна. Това за мен беше една успешна година. Обичам да казвам, че съм щастлива, защото съм жива и здрава, всички обичани хора са близо до мен. Така, че за мен беше една прекрасна година, отново бях в Топ 10 на световния елит в спринта. Вече за поредна година. Не мога да се оплача.

Как се чувстваш в момента, предполагам отпочинала?

Отпочинала? Не напротив. Вече съм уморена. Започнах подготвителен период и сега съм в трета натоварваща седмица, което означава двуразови тренировки всеки ден. Железен режим и един живот посветен на спорта.

Как премина времето за отдих преди това натоварване?

Времето за отдих премина много приятно, защото имах време да обърна внимание на други ангажименти. Имах време да се видя с децата от моята школа, да направя някои промени относно нея и наистина, как да кажа, заредих се. В момента се занимавам с много повече неща, отколкото обикновено и това ме изморява допълнително, защото в същото време открих една нова мотивация в тези неща.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]