Президентът на Карнобат: С каквото разполагаме, с това ще играем

0

Президентът на „Карнобат“ Теодор Иванов говори след срещата със „Загорец“ (0:1). Той заяви, че загубата е плод на липса на късмет, а „Карнобат“ се е изявил на добро ниво, с оглед показаното на терена. Ето какво още сподели той:

„Не ни достигна късмет. Играхме добре. Аз мисля, че това е по-важно – че играта ни върви, не ни надиграват отборите. Въпреки многото кадрови проблеми, сега и капитанът ни (Пламен Димитров) е контузен, играхме достойно срещу може би най-добрия отбор в групата. Както те ни победиха, така и ние имахме тази възможност.

Късметът беше на тяхна страна. Лошото е, че това е трети пореден мач без успех за нас.“

Поради кадрови проблеми в последните няколко срещи се налагат рокади в състава на „Карнобат“, като срещу „Загорец“ за първи път в отбрана действа Димитър Петров, а като крайни защитници се изявяват момчета, които през миналия сезон действаха в други зони. Въпреки проблемите, Теодор Иванов посочи добри оценки за момчетата, които се изявяват „на пожар“ в по-различни за тях постове.

„Да, справят се, но това е лошото, че играят на несвойствени постове. Селекцията ни не е насочена така, че ние да избираме футболистите. Така че, с каквото разполагаме, с това ще играем. Така ще бъде и до края на сезона. Дано по-навреме да се оправят контузените. Пламен Димитров ще отсъства 15-20 дни. Стоян Калпаклиев ще липсва около месец. Дано да завършим по нормален начин шампионата и да нямаме контузени.“

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК