Президентът на Карнобат: Посвещаваме победата на Росиян

0

Карнобат победи лидера в класирането на Трета лига Загорец (Нова Загора) с 1:0. След сладкия успех, президентът на клуба Теодор Иванов заяви, че отборът посвещава победата на Росиян Нейков.

„Със сърце и ум изиграхме този мач. Благодаря на момчетата, че показаха характер и демонстрираха как трябва да се играе срещу отбор, който е първи в класирането. Мача започнаха плахо за нас, но постепенно се съвзехме. Мисля, че заслужено победихме.

Благодаря на всички фенове, че ни подкрепиха, в момент, в който трябваше да избират между нашия мач и срещата „Левски“ – ЦСКА-София. Стадионът ни отново беше пълен, а това няма как да не ни радва.

Росиян е големият победител, и той, и феновете, които го подкрепиха. Благодаря на всички, които подкрепиха оздравителния процес на Росиян. Родителите му също са много благодарни, а ние изказваме признателност и към БФС, които ни съдействаха.

В такива трудни моменти си личат големите хора. Тези неща никога не остават забравени и правят революция в мисленето и в обществото. Показахме, че с нашата съпричастност сме едни големи хора.

По думи на Росиян, а и на докторите, с които съм разговарял, той ще се върне в игра до 6 месеца. Росиян дойде да гледа първите 3 минути, но остана до края на мача. Посвещаваме победата на него.“, заяви Теодор Иванов.

Росиян Нейков: „Благодаря на всички !“

„Вече съм по-добре, възстановявам се. До около 6 месеца ще мога да направя първите крачки към завръщане на терена. Изказвам своите сърдечни и истински благодарности на всички, които помогнаха за моето лечение, за възможността отново да съм днес (б.р. на мача) тук.“

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК