Президентът на Карнобат: Обещаваме на феновете по-добри игри и победи

0

Президентът на „Карнобат“ Теодор Иванов коментира представянето на отбора при равенството (1:1) срещу „Асеновец“ /Асеновград/, в домакинска среща от 18-ти кръг на Югоизточна Трета лига. Ето какво сподели след мача той:

„Виждате, че самите отбори също са направили добра селекция и подготовка. По този начин ще имат и успехи. Ние играем мач за мач. Пропуснахме си положенията при 1:0, можеше да поведем с втори гол, ударихме греда. В интерес на истината стана равностоен мач, за това този резултат е логичен.

Единственото ново при нас е, че сме взели трима нови състезатели, а сме се разделили с един. Всичко си е по старому. Нямаме поставени някакви грандиозни цели. Стремим се да играем футбол, доколкото ни се отдава в определени ситуации, е друг въпрос, но аз го отдавам конкретния резултат срещу „Асеновец“ и на предстартовата треска. Нашата игра бих нарекъл неудовлетворителна. Мисля, че с времето ще се оправят нещата, за да тръгнем към по-добри моменти.

Целите съм ги казвал и пред футболистите ни – да бъдем едно място по-напред от миналия полусезон. Ние ще гоним тази цел, но дали ще я постигнем, е друг въпрос.

Искам специално да благодаря за подкрепата на Община Карнобат и нашите верни фенове, които отново са на стадиона и са плътно зад нас. Вярвам, че това са истинските фенове, които не са дошли да гледат как отборът как ще губи, ами как ще печели. Обещаваме им по-добри игри и победи, естествено.“

Следващата шампионатна среща на „Карнобат“ е свързана с гостуване на „Свиленград“. Двубоят е на 3-ти март, събота, от 15:00 ч. После е домакинството на „Тунджа“ /Ягода/ – на 10-ти март, събота, отново от 15:00 ч.