Преди ЦСКА-София 2 – Созопол (вероятен състав)

0

Созопол гостува на ЦСКА-София 2 в мач от XVI кръг на Втора професионална лига. Двубоят е днес, от 14:00 ч.

„Небесносините” отстъпиха от третото място във временното класиране, но сега имат всички шансове да си го върнат. Затова и морският тим ще преследва положителен резултат от тази си визита с всички сили. Допълнителен бонус ще бъде, че разликата с един от основните конкуренти за място сред първите три ще бъде увеличена при успех, а именно тази срещу дубъла на „армейците”.

Двата тима вече срещнаха веднъж през това първенство. В мач от I кръг Созопол отстъпи у дома с 0:2. Това бе и единствената загуба за възпитаниците на Румен Димов за дълъг период време. Сега те със сигурно ще търсят реванш за това поражение. В опита да го вземат, няма да могат да помогнат четирима футболисти. Край морето останаха Станимир Баев, Диян Хаджиев, Милен Димов и Иван Стоянов. Квартетът е с различни контузии и твърдо отпада от сметките на своя наставник.

„Този съперник е изключително познат като стил и начин на игра, но непознат като футболисти и имена, които ще вземат участие утре срещу нас. Знаем промените, които се правят при тях, в зависимост от първия им отбор. Така че до последно ще бъдем „на тъмно“, относно футболистите, които ще играят срещу нас. Имаме разработени два варианта. Ще изчакаме до последния момент да видим състава, с който ще излязат срещу нас. Тогава ще изберем един от двата варианта, които сме подготвили. Хубавото и важното е, че ще играем при добри футболни условия. Ще положим достатъчно усилия, за да можем да излезем с положителен резултат от двубоя в София“, коментира за KotaSport.com наставникът на Созопол Румен Димов.

Вероятен състав на Созопол: М. Теменлиев, Ив. Янчев, Г. Хашев, П. Ганев, Анг. Делчев, Ст. Митев, Б. Борисов, М. Георгиев, Кр. Пешов, М. Радев, Д. Христов

Резерви: Св. Нотев, Ст. Мантаров, Ж. Комелов, Як. Идризов, М. Мустафа, М. Мехмедали, Кр. Тафраджийски

Наказани: Няма

Контузени: Ст. Баев, Д. Хаджиев, М. Димов, Ив. Стоянов

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК