Преди Струмска слава – Созопол (вероятен състав)

0

Созопол гостува на Струмска слава в мач от1/16-финалите за Купата на България. Във Втора лига „небесносините” се представят доста под предварите очаквания и заемат незавидното 14-о място, с актив от едва 8 точки. След неприятна серия от двубои без успех, морският тим се върна на победния път именно срещу днешния си съперник, над когото преди по-малко от 2 седмици се наложи у дома с 2:1. Сега обаче възпитаниците на Румен Димов са гости, а всички са убедени, че днешната среща няма да има нищо общо с предходната. Освен това, Румен Димов подчерта, че приоритет за тима е първенството и ще направи ротации в състава.

„Надявам се покажем добра игра, въпреки ротациите, които ще направим в състава. Най-малко 5-6 промени ще има спрямо последния ни двубой. Уважаваме надпреварата за Купата на България. Много хубав турнир. Но приоритет ни е първенството. Ще дадем почивка на някои от футболистите“, заяви за KotaSport.com наставникът на Созопол Румен Димов.

Вероятен състав на Созопол: Нотев, Янчев, Лефтеров, Пенев, Мантаров, Мустафа, Георгиев, Радев, Баев, Грозданов, До Кармо

Резерви: Теменлиев, Сечков, Андреев, Каймакански, Стоянов, Пешов, Тафраджийски

Наказани: Няма

Контузени: Хаджиев, Зайденов

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК