Преди Спартак (Пл) – Несебър (вероятен състав)

0

Несебър гостува на Спартак (Плевен), в мач от XI кръг на Втора професионална лига. Двубоят е днес, от 15:00 ч.

Морският тим, въпреки че е новак в професионалния футбол, се представя страхотно до момента и изнесе редица отлични двубои. Неслучайно, след показаното огромно постоянство и играта и резултатите, „делфините” се намират на второ място във временното класиране, само на точка зад лидера Етър (Велико Търново). Сега възпитаниците на Николай Русев ще хвърлят всички сили да продължат с победите. Ако грабнат трите точки, те ще оглавят еднолично подреждането във втория ни ешелон, поне за 24 часа. От щаба на Несебър са категорични, че в никакъв случай няма да има подценяване на съперника. В отбора няма контузени и наказани състезатели и всички ще бъдат на разположение за мача.

„Надявам се да изнесем добър мач. Знаете, че това е нашата цел – всеки мач да се представяме на ниво и да търсим победата. Така ще бъде и в този. Дано се поздравим с трите точки“, коментира наставникът на Несебър Николай Русев.

Вероятен състав на Несебър: Андонов, Тенев, Стоянов, Молдованов, Костов, Цонков, Цачев, Пюскюлю, Яшар, Ст. Ангелов, Карадайъ

Резерви: Кръстев, Али, Калев, Баев, Мирчев, Л. Ангелов, Димов

Наказани: Няма

Контузени: Няма

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК