Преди Созопол – Етър (вероятен състав)

0

Созопол посреща лидера в класирането на Втора лига Етър, в мач от 28 кръг на Втора професионална лига. Двубоят е днес, от 18:00 ч., на ст. „Арена Созопол“.

Гостите от Велико Търново ще искат да направят решителна стъпка към влизане в родния елит. „Небесносините” ще хвърлят всички усилия, за да не им позволят това да се случи. Възпитаниците на Румен Димов не преследват класиране през този сезон и ще играят освободено. От треньорския щаб на морския тим се надяват това да им позволи да разгърнат пълния си потенциал и да се поздравят с трите точки срещу фаворита за директна промоция в Първа лига.

Наставникът на Созопол има кадрови проблеми, които трябва да реши, за да разчита на добро представяне на тима. Със сигурност аут за днешната срещата са контузените халфове Мирослав Радев, Деян Хаджиев и Станимир Митев, както и нападателят Георги Петров. Наказани футболисти няма, а след изтърпени санкции в „небесносините” редици се завръщат двама от основните играчи – Стоян Мантаров и Михаил Георгиев.

“След като са на първо място, значи са заслужили да са там. Срещаме силен отбор с амбиции. Ние разузнахме добре съперника. Анализирали сме техните страни и поведение на игра. Вече сме направили и инструктаж на футболистите. Те са получили своите указания. Знаем, че Етър излиза с една цел в мача. Те искат да влязат в А група и заради това се бият във всеки мач за победа. Ние обаче също имаме своите цели и ще се борим за тях. Надявам се да стане силен мач и да зарадваме публиката със силна игра“, коментира за KotaSport.com Румен Димов.

Вероятен състав на Созопол: Мартин Теменлиев, Ангел Делчев, Любомир Илиев, Мартин Сечков, Иван Янчев, Кристиян Пешов, Якуб Идризов, Михаил Георгиев, Стоян Мантаров, Кристиян Тафраджийски, Деян Христов

Резерви: Свилен Нотев, Даниел Андреев, Христо Каймакански, Мустафа Мустафа, Борислав Борисов, Станимир Баев, Живко Комелов

Наказани: Няма

Контузени: Мирослав Радев, Деян Хаджиев, Георги Петров, Станимир Митев

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК