Преди Поморие – Банско (вероятен състав)

0

Поморие приема Банско в изключително важен за морския тим мач. При успех в срещата, възпитаниците на Малин Орачев ще съхранят шансовете си за третото място, което дава право на бараж за влизане в Първа лига. Те дори могат още след този кръг да окупират заветната позиция, ако Витоша (Бистрица) не спечели тежката си визита на борещия се за своето спасение Ботев (Гълъбово). Поморийци са с по-добри показатели в директните сблъсъци с „бистришките тигри” и при равни точки имат предимство. В момента разликата е 2 точки в полза на Витоша.

Малин Орачев е изправен пред сериозни кадрови проблеми. Куп футболисти не могат да тренират пълноценно. За тяхното участие ще се решава буквално в последния възможен момент. Ако е възможно, те ще стиснат зъби и ще изкарат решителните последни два мача от сезона във Втора лига. Заради контузия, със сигурност аут е защитникът Антон Иванов. Халфът Станислав Дрянов пък е наказан.

„Предстои ни един от най-трудните мачове през сезона. Историята го е доказала, а и аз знам, че тези двубои са най-опасни. Когато задължително ти трябва даден мач и играеш срещу изпаднал отбор – тогава се играе много трудно. Всеки един футболист не може да се мотивира на 100 процента. Така че лично аз очаквам труден мач. Моята задача през седмицата, а и утре ще бъде да мотивирам играчите до краен предел. Знам, че и в Банско има много добри футболисти. Ако ги оставим да си играят тяхната игра, ще имаме големи проблеми“, коментира за KotaSport.com наставникът на Поморие Малин Орачев.

Вероятен състав на Поморие: Тодоров, Хаджиев, Петков, Жеков, Лозев, Расим, Георгиев, Танев, Шерденов, Ахмедов, Колев

Резерви: Д. Илиев, Ж. Илиев, Ив. Иванов, Коев, Василев, Казаков, Ганев

Наказани: Дрянов

Контузени: Ант. Иванов

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК