Преди Оборище – Созопол (вероятен състав)

0

Созопол гостува на Оборище (Панагюрище) в мач от XXIII кръг на Втора професионална лига. Двубоят е днес (8 април), от 17:00 ч.

След неубедителния старт на шампионата, „небесносините” набраха скорост. Те записаха две победи в последните си два мача и общо от три срещи нямат загуба. Футболистите на морския тим започват да свикват с изискванията на своя наставник при новата схема с трима защитници, което вече дава резултат. В последния си двубой те реализираха четири безответни попадения срещу Левски (Карлово), а можеха да вкарат и поне още толкова. Евентуални три точки от този мач могат да доближат възпитаниците на Румен Димов максимално близо до тройката или дори да влязат в нея, което пък ще бъде допълнителен стимул за тях.

„Предстои ни доста труден двубой. Имахме вече един такъв – гостуването на Банско, който двубой бе от жизнено важно значение за нашия съперник. Там успяхме да спечелим. Сега ни предстои следващ такъв – срещу отбор, за който това е може би мачът на сезона. Добре сме запознати с класирането и, ако нашият съперник загуби, става доста трудно за тях. Така че сме наясно, че ще играят само за трите точки. Но ние отиваме без страх и без емоция, за да изиграем такъв мач, какъвто искаме. Подготвени сме за тази среща и се надявам да зарадваме феновете на стадиона с добър футбол“, коментира за KotaSport.com наставникът на Созопол Румен Димов.

Вероятен състав на Созопол: М. Теменлиев, Анг. Делчев, Л. Илиев, Кр. Тафраджийски, Д. Хаджиев, М. Сечков, М. Радев, М. Мустафа, Ст. Мантаров, Як. Идризов, Кр. Пешов

Резерви: Св. Нотев, Д. Андреев, Ив. Янчев, М. Георгиев, Ст. Митев, Ст. Баев, Д. Христов

Наказани: Няма

Контузени: М. Димов

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК