Преди Нефтохимик – Монтана (вероятен състав)

0

Нефтохимик излиза срещу Монтана в полуфинален мач-реванш от плейаутите за оставане в Първа лига. „Шейховете” спечелиха гостуването си с 3:1 и сега чакат далеч по-спокойно двубоя на стадион „Лазур”. Началният съдийски сигнал ще прозвучи в 17:30 ч.

Бургазлии едва ли ще се хвърлят в атаки, въпреки домакинството си. Христо Янев ще предпочете по-изчаквателна тактика. Резултатът от първия мач не предразполага към поемането на излишни рискове от страна на „зелените”. Тях ги устройва дори минимална загуба или такава с 0:2, при която също ще елиминират своя съперник. Не е изключено дори младият наставник на тима да даде почивка на част от титулярите си, за да съхрани силите им за решителния плейаут. Там най-вероятният съперник ще бъде коренно промененият при Златомир Загорчич отбор на Славия.

Христо Янев няма да може да разчита двубоя с Монтана на няколко от своите футболисти. Заради наказание, от сметките отпадат Костадин Велков и Йордан Йорданов. Няма да се рискува и с включването в игра на невъзстановите Венцислав Христов и Емануил Манев. Последните двама ще бъдат запазени с сблъсъците със Славия. След изтърпяно наказание пък, в игра се завръща Илия Миланов.

Вероятен състав на Нефтохимик: Янко Георгиев, Яни Пехливанов, Георги Хашев, Ангел Грънчов, Ранди Онуоха, Иван Вълчанов, Симеон Русев, Мариян Огнянов, Галин Иванов, Владислав Романов, Костадин Хазуров

Резерви: Ивайло Василев, Михаел Орачев, Виктор Хомей, Илия Миланов, Любомир Божинов, Живко Петков, Николай Дюлгеров

Наказани: Костадин Велков, Йордан Йорданов

Контузени: Георги Вълчев, Станислав Маламов, Венцислав Христов, Емануил Манев

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК