Преди Нефтохимик – Лудогорец (вероятен състав)

0

Нефтохимик приема Лудогорец в междинен кръг на Първа лига. Срещата е днес, от 17:30 часа на стадион

[sociallocker id=5830]

„Лазур“. Билетите са на цена от 10 лева. Вчера бургазлии проведоха едно занимание, след което излязоха на режим, преди сблъсъка с родния шампион.

След подновяването на шампионата, Нефтохимик се намира в страхотна форма. „Шейховете” записаха победа у дома над Монтана и взеха точка от гостуването си на Локомотив (Пловдив). Сега „зелените” ще хвърлят всички сили, за да затвърдят стабилното си представяне през пролетния дял от надпреварата. Дори точка срещу водения от Георги Дерменджиев тим със сигурност би се приела като сериозен успех.

Задачата да откраднат нещо от разградчани става още по-тежка, предвид сериозните кадрови проблеми. Наставникът на тима Христо Янев няма да може да разчита на цели петима от своите футболисти. От контузии страдат основни футболисти като голмайстора Венцислав Христов, един най-добрите играчи през есента Мариян Огнянов и халфа Михаел Орачев. Отделно двама пък са наказаните – титулярът в центъра на отбраната Яни Пехливанов и нестандартното крило Емануил Манев.

Въпреки наглед невъзможната задача да не загубят от шампиона, всички в лагера на морския отбор са категорични, че Нафтата има с какво да изненада своя съперник. Ръководство и футболисти силно се надяват феновете на тима да се превърнат в 12-ия играч на „зелените“ в този двубой и да наклонят везните в полза на домакините.

Състав на Нефтохимик: Янко Георгиев, Виктор Хомей, Ангел Грънчов, Георги Хашев, Ранди Онуоха, Йордан Йорданов, Николай Дюлгеров, Георги Вълчев, Галин Иванов, Владислав Романов, Живко Петков

Резерви: Ивайло Василев, Костадин Велков, Илия Миланов, Любомир Божинов, Иван Вълчанов, Симеон Русев, Костадин Хазуров

Контузени: Мариян Огнянов, Михаел Орачев, Венцислав Христов

Наказани: Яни Пехливанов, Емануил Манев

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

[/sociallocker]