Преди Несебър – ЦСКА (вероятен състав)

0

Несебър приема ЦСКА в 1/16-финален мач от турнира за Купата на България. „Делфините” се намират в страхотна серия във Втора лига. Там те не познават вкуса на поражението в 5 последователни двубоя, в които записаха 4 победи и 1 равенство. В последните си 3 срещи пък „сините” неизменно се поздравяват с крайния успех. Въпреки положителната си серия, от ръководството на морския тим не се заблуждават, че със сигурност ще елиминират „армейците”. От щаба отчитат, че в момента воденият от Стамен Белчев отбор играе най-добрия футбол в България. Известна помощ за достойно представяне на селекцията на Николай Жечев ще бъде липсата на контузени и наказани футболисти. Единственият, който със сигурност отпада от сметките, е трайно контузеният защитник Димитър Попов.

„Още в мача с Марица си пролича, че футболистите ни мислиха повече за мача с ЦСКА. Това донякъде е нормално. Все пак не всеки ден можем да играем срещу ЦСКА. Очаквам да се представим добре в тази среща. Ще има и телевизионно излъчване. Дано се представим на ниво, както го правим досега. Това ще е безценен опит за нашите футболисти.

Моето желание е срещу ЦСКА да играят още повече млади футболисти, отколкото досега. Поне аз това искам като спортно-технически директор. Не знам на старши-треньора какво му е мнението, но в крайна сметка той си взима решенията.

Искам да се представим добре. Няма да казвам, че ще победим, защото в момента за мен ЦСКА е най-добрият отбор в България, играе най-добрият футбол. В момента това беше възможно най-неудобният противник за нас. Мисля, че срещу всеки друг отбор имахме шансове да продължим напред в надпреварата”, коментира спортно-техническият директор на Несебър Недялко Москов.

Вероятен състав на Несебър: Димитров, Али, Пюскюлю, Молдованов, Костов, Димов, Пехливанов, Манев, Баев, Ангелов, Колев

Резерви: Бояджиев, Дамянов, Вълчев, Бенчев, Зиксянг, Дросев, Бастунов

Наказани: Няма

Контузени: Попов

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК