Преди Несебър – Левски (Карлово) (вероятен състав)

0

Несебър приема Левски (Карлово) в мач от 24 кръг на Втора лига. Двубоят е днес, от 17:00 ч., на градския стадион в Несебър.

„Делфините” се намират в неприятна серия от две последователни загуби. И двете поражения, обаче бяха инкасирани далеч от морето. Сега възпитаниците на Николай Русев са впрегнали всички усилия, за да прекъснат негативната тенденция и да се поздравят с крайния успех. Съперникът да се случи това изглежда повече от подходящ – последният във втория ни ешелон. Въпреки това, от щаба на морския тим са категорични, че няма да има никакво подценяване. „Сините” ще преследват победата от първата минута, без да пестят сили. Наставникът на тима няма да може да ползва двама от основните си футболисти – централния защитник Иван Стоянов и опитния халф Цветомир Цонков, тъй като са наказани. Освен тях, извън строя е и трайно контузеният Стамен Ангелов.

Вероятен състав: Р. Андонов, Д. Молдованов, Н. Дамянов, С. Баев, Г. Димов, Дж. Али, Н. Пюскюлю, Ив. Цачев, Н. Костов, Дж. Яшар, Ер. Карадайъ

Резерви: Ст. Бояджиев,  Д. Стоянов, Ем. Ахмед,  Ж. Пехливанов, Н. Колев, Д. Бенчев, Ж. Динев

Наказани: Цв. Цонков, Ив. Стоянов

Контузени: Ст. Ангелов

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК