Преди Локомотив (Пд) – Нефтохимик (вероятен състав)

0

Нефтохимик ще изиграе днес първото си гостуване от пролетния дял в шампионата на Първа лига.

[sociallocker id=5830]

„Шейховете” ще имат тежка визита на пловдивския Локомотив, от която ще опитат да си тръгнат поне с равенство. Всяка спечелена точка, особено при гостуване, е от изключително значение за бургазлии в борбата им за оцеляване в родния футболен елит. Те продължават да се намират на незавидното предпоследно място, с актив от 18 точки, колкото има и 12-ят Локомотив (Горна Оряховица). Срещата Локомотив (Пд) – Нефтохимик започва в 13:00 ч.

Нафтата започна отлично двубоите си след паузата в шампионата на бившата „А” група. Възпитаниците на Христо Янев победиха у дома прекия конкурент за оставане в групата Монтана. Сега те ще опитат да продължат с позитивните резултати и да измъкнат нещо от „смърфовете”. Наставникът на Нефтохимик няма да може да разчита на двама от своите титуляри. Сгрупата за Пловдив не заминаха контузените Мариян Огнянов и Михаел Орачев.

Както е известно, в началото на миналата седмица към отбора от „Лазур” се присъедини и холандецът Ранди Онуоха. Той вече е картотекиран и Янев ще може да разчита на услугите му. Добрите новини за младия специалист са свързани и с отличната форма, в която се намира новото попълнение Галин Иванов. Бившият футболист на раздирания от скандали и финансови несгоди Левски не спира да бележи, след като се присъедини към Нефтохимик. Той вкара още в неофициалния си дебют със „зелената” фланелка, по време на лагера в Турция. Иванов се разписа на два пъти и за важния успех над Монтана с 2:0.

Вероятен състав на Нефтохимик: Янко Георгиев, Яни Пехливанов, Георги Вълчев, Георги Хашев, Йордан Йорданов, Любомир Божинов, Иван Вълчанов, Николай Дюлгеров, Венцислав Христов, Владислав Романов, Галин Иванов

Резерви: Ивайло Василев, Витор Хомей, Ранди Онуоха, Ангел Грънчов, Илия Миланов, Емануил Манев, Живко Петков

Контузени: Мариян Огнянов, Михаел Орачев

Наказани: Няма

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

[/sociallocker]